Зайва хромосома дається взнаки: Пєсков розповів про "унікальність" мозку Путіна. Мережа вибухнула мемами

Оточення все більш злобного на фоні перманентних невдач кремлівського вождя не знає вже куди поцілувати дорогого Володимира Володимировича, за одне намагається ще більше зомбувати росіян, переконуючи, що їхній фюрер, котрий довів недоімперії до логічного кінця, Надлюдина - як той Гітлер, зазначають Патріоти України.

Так, прессекретар правителя рф Дмитро Пєсков, що вважається одним з найбільших інтелектуалів Росії, озвучив надзвичайну дурню, чим дуже наочно схарактеризував внутрішньо кремлівську обстановку. А саме "рот Путіна" заявив, шо за розумовими здібностями російський диктатор нібито набагато перевершує будь-кого з чиновників, оскільки «демонструє експертні знання практично у всіх темах».

«Він вам розповість усе про машинобудування, про те, про се, про п’яте, про десяте. Це унікально. Я не можу вам пояснити, як і звідки це береться, але це факт… Він оперує такою кількістю даних та інформації, причому він оперує з однаковою ефективністю, як рано вранці, так і вже після опівночі», — заявив спікер Путіна, намагаючись розвіяти чутки про його психічний розлад та інші ментальні проблеми.

Крім того, Пєсков стверджує, що й загалом 71-річний воєнний злочинець «дуже сильний чоловік у прекрасній формі».

Однак, незважаючи на всі його старання, користувачі соцмереж поставилися до усіх цих тверджень вкрай скептично.

Скриншот/XФото: Скриншот/X

Скриншот/XФото: Скриншот/X

Скриншот/XФото: Скриншот/X

Скриншот/X.

Росія тисне на п'яти напрямках на сході: Селезньов розповів про небезпеку на фронті

середа, 7 серпень 2024, 6:56

Збройні сили Російської Федерації спробують посилити тиск на декількох напрямках на фронті. Зокрема, основний осередок бойових дій - схід України. Про це повідомив колишній речник Генштабу ЗСУ, полковник Владислав Селезньов в ефірі FREEДОМ, передають П...

"Не будуть підтримувати всю лінію боєзіткнення": Експерт розповів про перші цілі для українських F-16

середа, 7 серпень 2024, 6:22

Літаки F-16, які напередодні отримала Україна від союзників, будуть допомагати засобам ППО знищувати ворожі ракети, повідомив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Коваленко, передають Патріоти України. "Але не всю номенклатуру. У тій кільк...