Закарпатські "сонечка" захопили цінний трофей - окупанти використовували танк Т-72Б як опорний пункт (відео)

Українські захисники з добровольчого спецпідрозділу "Сонечко" із Закарпаття провели успішну операцію з "демілітаризації" окупантів на Донеччині. Воїни захопили російський танк Т-72Б. Про це повідомляє "АрміяInform", передають Патріоти України.

Виявилося, що танк, який затрофеїли "сонечка", загарбники використовували як передовий опорний пункт. До бронемашини, "прикрашеної" окупаційною символікою, було підведено лінії військового зв’язку. З цього танка противник керував російським підрозділом, який виконував завдання в цьому районі.

"Цікаво, що всі шляхи підступу до танка були просто всіяні розтяжками та хибними "секретами". Це свідчить, що рашисти нас дуже бояться, намагаються всіляко захиститись і приховати свої "консервні банки" у лісосмугах. Шкода, що вони й досі не зрозуміли, що від українських воїнів не сховаєшся ніде", – сказав командир "Сонечка" Руслан Каганець.

У той час, коли наші воїни захоплювали цей опорний пункт противника, біля танка перебували два окупанти. Росіяни намагались запустити сигнальну ракету. "Для чого вони це хотіли зробити й на що сподівались – не зрозуміло. Як казав російський класик: "умом Расію нє панять", – каже Каганець.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....