Захарова поставила кокс? Стрємоусов похвалився фото на "фоні" Києва і став посміховськом у мережі

Колаборант Кирило Стрємоусов, якого російські окупанти призначили "заступником голови" окупаційної адміністрації окупованої частини Херсонщини, другу добу поспіль "генерує" вражаючий "контент",передають Патріоти України.

Після зроблених напередодні заяв про те, що "на всій планеті скоро пройдуть референдуми про приєднання до Росії", зрадник взявся "брати Київ за три дні".

У своєму Telegram-каналі Стрємоусов виклав світлину себе зі зброєю, прифотошопивши позаду вказівник "Київ". Черговий "шедевр" зрадник супроводив підписом "фото з передової".

18 жовтня пообіді зрадник України Кирило Стрємоусов зробив дивний пост. Він опублікував досить погано зроблену у фоторедакторі світлину, на якій він "героїчно бере Київ".

На світлині колаборант позує з автоматом у руках на тлі велетенського надпису з назвою української столиці. "Фото з передової", – підписав своє творіння Стрємоусов.

Черговий прояв неадекватності Стрємоусова українці зустріли кпинами та сміхом. У коментарях під оригінальним дописом зраднику дали низку важливих порад. Зокрема, українці радили колаборанту "не пити таблетки разом з горілкою". Однак невдячний зрадник турботи від співвітчизників не оцінив - і закрив коментарі до свого "героїчного" фото.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...