"Захід може зупинити ракетний терор України, є один метод", - Піонтковський

"Перед лицем того, що відбувається зараз в Україні, вагатися для Заходу - злочинно. Жахлива атака на Україну ставить питання про те, як довго продовжуватиметься ця свідома програма геноциду українського народу. Сьогодні весь вечір російські пропагандистські канали сповнені радісним вереском. Шалена Скабєєва кожні півгодини повторює - 50% енергоструктури України зруйновано… 70%… 80%", - пише у своєму блозі Андрій Піонтковський, передають Патріоти України, і продовжує:

"Це може зупинити той самий Захід, який разом із Зеленським сформулював свої цілі закінчення війни, лише єдиними засобами — негайним наданням Україні тієї зброї, яка змусить Росію припинити ці атаки. Це насамперед далекобійні ракети ATACMS до РСЗВ HIMARS і SCALP — крилаті ракети повітряного базування. SCALP може досягати мети до 1000 км.

Таким чином, ліквідується десятикратна перевага Росії на сьогоднішній день у дальності вогневого впливу. Ракети SCALP можуть бити і по тих базах, з яких наносяться злочинні удари по українських містах і, власне, по російських містах. Аби Москва знала: за кожен удар по Києву вона отримає відповідь по Москві.

Так, звісно, Захід надає багато засобів ППО. Але потрібний час для розгортання цих систем. І всю країну одразу не прикриєш. Потрібно діяти негайно. І я вважаю, що українське керівництво має не в Радбез ООН зараз звертатися, де Росія має право вето, а безпосередньо до керівників Великої Сімки. На їхніх очах відбувається жахливий злочин. А вони ще й досі якось соромляться надати цю зброю Україні. Вони говорять, що "проти ескалації конфлікту".

Що означає "проти ескалації конфлікту"? РФ ескалює його до неймовірних розмірів, до ступеня геноциду українського народу. Перед лицем того, що відбувається зараз в Україні — вагатися злочинно для Заходу.

Росія зараз робить зухвалий шантаж під заклики з різних боків (нею ж інспіровані) про необхідність переговорів. Що означає піти на переговори?! Та не переговори їм потрібні. Вони готові роками розмовляти. Їм потрібне сьогодні припинення вогню. Забудьте слово "переговори" та всілякі різні повістки, варіанти — "Крим залишається", "Крим віддається", "Херсон змінюється на Донбас".

Їм начхати на переговори. Усе, що їм потрібне — припинення вогню, припинення наступу української армії та припинення постачання озброєння в Україну. Ось про що йдеться. А цих зрадників, які ще залишились в Україні та підтримують повістку "переговорів" необхідно негайно ізолювати та обмінювати як Медведчука на українських військовослужбовців, які перебувають у полоні".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...