Захід організував Ходорковський: У Німеччині почали розслідувати можливе отруєння двох росіянок-емігранток

Німецька поліція розслідує можливе отруєння двох російських емігранток, які у квітні відвідали конференцію в Берліні, організовану опозиціонером Михайлом Ходорковським. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Берлінська поліція повідомила, що "було відкрито справу" після того, як німецька газета Welt am Sonntag, посилаючись на російську медіа-групу "Агентство", повідомила, що дві жінки повідомили про симптоми можливого отруєння.

Портал "Агентство" повідомляв про проблеми зі здоров'ям двох учасників конференції. Він також стверджує, що симптоми у однієї особи могли з'явитися ще до початку конференції. У Берліні ця людина звернулася до клініки "Шаріте".

Друга людина – Наталія Арно, директор Фонду "Вільна Росія".. У Facebook вона повідомила про "дивні симптоми" і "гострий біль". Вона припустила, що "можливо, була отруєна нервово-паралітичною речовиною, яку вивчала західна розвідка".

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...