"Захід поводиться неправильно": Ердоган розповів про користь дружби з Путіним

У Туреччини "особливі" відносини з Росією, тому жодних санкцій проти Москви Анкара вводити не має наміру. Про це розповів президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган в інтерв'ю CNN, передають Патріоти України.

"Ми не в тій точці, де стали б вводити санкції проти Росії, як це зробив Захід. Ми не обмежені [в контактах з РФ] санкціями Заходу. Ми сильна держава, і у нас хороші відносини з Росією", – заявив він.

На думку Ердогана, у своїй політиці щодо РФ Захід дотримується "не дуже збалансованого підходу". У цьому контексті він похвалився хорошими особистими відносинами з російським диктатором Володимиром Путіним, що дозволило продовжити зернову угоду.

"Це стало можливим завдяки нашим особливим відносинам з президентом Путіним", — підкреслив Ердоган.

Російсько-турецькі відносини

На цьому тижні було продовжено дію зернової угоди. За словами Ердогана, це сталося "за підтримки наших російських друзів і вкладу наших українських друзів". В РФ в свою чергу визнали, що погодилися на продовження "у відповідь на звернення турецьких партнерів".

Тим часом Росія влаштовує антитурецькі провокації в Європі, щоб посварити Анкару із Заходом. Показово, що Ердоган охоче "ведеться" на ці провокації, попри їхню очевидність.

На Харківщину перекинули резервні підрозділи, - Міноборони України

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:15

На Харківщину перекинули кілька резервних підрозділів для захисту прикордоння, де росіяни з ночі намагаються прорвати оборону. Бої різної інтенсивності тривають на кількох напрямках: на Вовчанському та західніше, у Липецькій громаді, передають Патріоти...

Якщо не Байден, то й не Трамп: Хто в Америці прагне президентства Мішель Обами і яки ричаги вмикають,щоб розчистити дружині екс-президента доріжку до Білого дому

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:56

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада цього року. Поки основними конкурентами, як і у 2020 році, є Джо Байден та Дональд Трамп. Втім західним ЗМІ ширяться чутки про неостаточність такого стану речей. . Як пише німецьке видання Der Spie...