"Захід повинен розуміти, що ми не зупинимось на Україні": Соловйов закликав армію Путіна захопити Івано-Франківськ (відео)

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов не сильно розбирається в історії України. Він назвав землі Івано-Франківська "історично російськими" і в агонії закликав Путіна їх захопити. Такі плани він обговорював разом із іншими російськими прихвостнями Путіна, повідомляють Патріоти України.

"Я вважаю, що нам потрібно створювати армію на Київ, нам потрібно створювати армію на Івано-Франківськ. Тобто прямо казати, що наше завдання – це "звільнення історичних російських земель від нацизму", – сказав пропагандист.

На таку божевільну ідею пропагандисту не шкода кидати величезну кількість росіян. Йому однаково, 100 тисяч чи 200 тисяч, чи хоч один мільйон росіян загине. "Не можна грати в нічию й Захід повинен розуміти, що ми не зупинимось на Україні", – сказав Соловйов.

Як повідомлялося, російський топпропагандист Володимир Соловйов після рішення Німеччини відправити Україні танки Leopard 2 в лютій істерії заявив, що "Москві слід вдарити по ФРН".

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...