"Західні танки ще нічого не означають": Кадиров пообіцяв, що РФ дійде до кордонів Польщі

Рамзан Кадиров під час нового виступу зробив кілька гучних заяв. Він пообіцяв, що РФ захопить Київ і дійде до кордонів Польщі. А поставки танків західного зразка Україні нібито нічого не значать. Відео із заявою Кадирова опублікувало пропагандистське видання "Грозний Інформ", передають Патріоти України.

Так званий лідер Чечні сказав: "Ми заберемо і Одесу, і Харків, і Київ. Ми потихеньку йдемо завдяки всім структурам, підрозділам, націям, віросповіданням, які сьогодні об'єдналися навколо призову нашого президента. Ми сьогодні показуємо такі показники, які навіть не снилися Заходу, і натовським державам, і Євросоюзу. Проб'ємося і дійдемо до Польщі, яка кричить щосили, коли у них немає ніяких можливостей".

Потім Кадиров висловився про постачання танків західного зразка для ЗСУ. Він зазначив, що у партнерів України є танки, БТР і літаки, але використовувати цю техніку на фронті нібито "немає можливості". Причиною Кадиров вказав роботу російської ППО.

"І ще раз хочу сказати, що танки, які вони виділяють — так, я людей заспокою, — це взагалі нічого не означає. У них і танки є, і БТРи є, і літаки є. Але використовувати на території "СВО" немає можливості, тому що наше ППО працює оперативно", — додав Кадиров.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...