Західний дракон розправляє крила: В Польщі стартували потужні маневри НАТО

Маневри відбуваються на суші, на морі, в повітрі і кіберпросторі.
Військові навчання у Польщі. Фото: РАР.

У Польщі розпочалися військові навчання DRAGON-19 за участю 18 тис. солдатів з 12 держав НАТО і 2,5 тис. одиниць військової техніки. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Радіо Польща".

Маневри відбуваються на суші, на морі, в повітрі і кіберпросторі, їхня головна мета - перевірити сумісність польських частин із союзницькими військами, які дислокуються в Польщі в рамках зміцнення східного флангу НАТО.

Головним учасником маневрів DRAGON-19 є 11-а Люблінська дивізія бронетанкової кавалерії, яку в рамках навчань підтримають військові підрозділи з США, Великої Британії, Канади, Німеччини, Румунії та Словаччини. DRAGON-19 - це найбільші в цьому році військові маневри в Польщі, які триватимуть 4 дні.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...