Західний експерт вніс у ТОП-7 найкращих спецслужб світу й українську

Болгарський журналіст Христо Грозєв з організації розслідувачів Bellingcat, який займається вивченням і інформаційною боротьбою з російськими спецслужбами, назвав свій топ-7 спецслужб світу, повідомляють Патріоти України.

Він поставив Україну вище Росії. Грозєв повідомив, що поговорив з виданням і відповів (суб'єктивно) на питання про кращі, на його експертну думку, розвідслужби. "Використовуючи певний набір критеріїв, я розмістив розвідувальні служби України вище російських - частково через недавні зухвалі операції по екстракції на кшталт операції Цемаха або по ПВК Вагнера", - пояснив він.

Ось список від Грозєва:
1. Ізраїль
2. Китай
3. Нідерланди
4. Британія
5. США
6. Україна
7. Росія.
Нагадаємо, в червні 2019-го спецслужби України "висмикнули" з ОРДЛО "командира ППО" бойовиків Володимира Цемаха для розслідування справи про збивання лайнера рейса МН17. Він нібито був свідком падіння Boeing. Бойовика допитали для Гааги, але потім, під натиском Кремля, видали РФ разом з іншими по обміну.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...