Захлинаються ненавистю: У Росії розмріялися зрівняти Авдіївку з землею тритонними бомбами (відео)

У Росії розмріялися зрівняти Авдіївку з землею тритонними бомбами. ВІДЕО

Кремлівські пропагандисти відчайдушно намагаються виправдати розгром окупантів під Авдіївкою Донецької області Силами оборони, вдаючись до найбезглуздіших методів. Так, черговий агітатор війни з Україною Сергій Мардан порівняв російських загарбників з Ізраїлем та закликав скидати на воїнів ЗСУ тритонні бомби, як це роблять ЦАХАЛ із терористами ХАМАС, передають Патріоти України.

Кадри фантасмагоричного спічу транслювали пропагандистські ЗМІ. На них опальний ведучий говорить про те, що іншого способу "денацифікувати" Авдіївку, як зрівняти її із землею, просто не існує.

"У нас вороги такі ж як ХАМАС для Ізраїлю, це солдати ЗСУ або будь-яка людина з жовто-синім шевроном – це наш власний ХАМАС. Тому я сподіваюся, що цю наволоч, яка засіла в Авдіївці, зрівняють із землею тритонними бомбами, як це робить" Ізраїль із терористами в секторі Газа", – на межі істерики мовить Мардан.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...