Захищаємося! Мета російської атаки - тиск на всю Україну: Зеленський виступив зі зверненням до українців

У другий день повномасштабної війни в Україні, розв'язаноъ Росією, президент Володимир Зеленський звернувся до народу. Він наголосив, що російські сили продовжили наносити ракетні удари по території України, противник б'є по цивільних об'єктах, передають Патріоти України.

Відповідне звернення вийшло на офіційному каналі президента. За його словами, під російським ударом, як і вчора, однаково перебувають військові та цивільні (щоб подивитись відео, доскролльте до кінця новини).

"Мета цієї атаки – тиск на суспільство. Наголошую: не просто на владу, а на всіх українців. І сьогодні – ще більше, ніж учора", – наголосив президент.

За його словами, захисники України не дали ворогу реалізувати оперативний замисел вторгнення у перший день. Українці демонструють справжній героїзм. У більшості напрямків ворога зупинили."Тому атака Росії продовжується із розрахунку, що наші сили втомляться. Але – ніхто не втомлений", – зазначив гарант.

Він запевнив, що сили протиповітряної оборони України захищають наше небо, наскільки це можливо. Авіація ворога підло діє над жилими кварталами, зокрема й у столиці, що нагадує аналогічний напад на Київ, який відбувся у 1941 році.

"Цим ранком ми захищаємо нашу державу наодинці – як і вчора. Найпотужніші сили світу спостерігають здалеку", – заявив президент.

Новина доповнюється...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...