Захисник України на Донбасі зазнав поранень внаслідок обстрілу найманців Путіна

Російсько-окупаційні війська від початку доби 9 разів порушили режим припинення вогню. Поранень зазнав один український воїн, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Біля Березового війська РФ здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Поблизу Красногорівки окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм і 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку Золотого-4 найманці двічі здійснили обстріл, застосовуючи міномети калібру 120 мм, протитанковий ракетний комплекс і стрілецьку зброю.

В районі Новолуганського збройні формування РФ двічі обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Троїцького окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм.

У напрямку Причепилівки російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї. Крім того, в Донецькій області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

Внаслідок обстрілу найманцями РФ один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранень. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь і змусили супротивника припинити вогневу активність.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...