"Захисників" путінізму виступ не порадував: Чичеріна і Самойлов заспівали для окупантів на Луганщині

Фанатка Путіна Юлія Чичеріна, яка підтримує агресію диктатора і повномасштабну війну РФ проти України, заспівала для окупантів. До неї приєднався скандальний соліст групи "Агата Крісті" Вадим Самойлов, який теж є путіністом, інформують Патріоти України.

Як повідомили росЗМІ, Чичеріна і Самойлов виступали практично "на передовій" у тимчасово окупованій Луганській області. Вони співали прямо в лісі, для зйомок пропагандистського сюжету туди "зігнали" бойовиків.

Чичеріна мала дуже дивний вигляд. Вона смикала ногами, а її міміка змінювалася кожну секунду. А Самойлов запропонував окупантам "розслабити булки" і весело плескав у долоні. Судячи з відео, окупанти не дуже й раділи виступу путіністів. Рашисти виявляли мало активності. Навряд чи їм вдалося "розслабитися", як цього хотів Самойлов.

Після цього Чичеріна викотила в своєму Telegram допис, в якому заявила, що українці нібито будуть "будувати для РФ дорогу в Китай". Втім, сприймати серйозно слова путіністки, яка, за чутками, надмірно захоплюється забороненими речовинами, точно не варто.

Виступ Чичеріної і Самойлова не оцінили навіть росіяни. У коментарях під відео, які вже "розлетілися" мережею, багато хто пише, що Чичеріну і Самойлова вже сильно "поплавило". Також користувачі звернули увагу на дивну поведінку путіністів і відзначили, що вони занадто захопилися спробами стати улюбленцями кривавого диктатора.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...