Захисники Маріуполя контратакували: Окупанти на "Азовсталі" блокували виходи з системи підземних переходів, які здав зрадник (відео)

Вчора, 11 травня, російські окупанти відмовилися від наземних атак заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Водночас вони намагалися реалізувати план щодо блокування виходів із системи підземних переходів. Про це у Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Основна мета - блокування виходів з системи підземних переходів, на які ворогу вказав зрадник. Попри це, наші захисники Маріуполя роблять спроби контратак, ризикуючи всім. Героїзму захисників Маріуполя немає достатньо потужного опису", - зазначив Андрющенко.

За його словами, однією з найбільших проблем залишаються ворожі дрони, які неможливо засліплювати чи збивати. Андрющенко також показав відео з повітря над "Азовсталлю".

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...