Захисники Маріуполя в обмін на "ПМР": Гіркін розкрив несподіваний сценарій таємних переговорів

В якості аргументу на таємних переговорах з розблокування захисників України в Маріуполі Київ називає умову ненападу на Придністров'ї, заявив колишній лідер проросійських бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков). Як пише він у своєму Telegram, нібито українська сторона шантажує Кремль погрозами "захоплення" Придністров'я, передають Патріоти України.

Основою для подібних загроз, за його словами, є якась організована спільна румуно-українська коаліція, яка вже підготовлена в будь-який момент почати військову операцію на території Придністров'я. Він також стверджує, що завданням підрозділів ЗСУ в "ПМР" нібито є захоплення великого сховища боєприпасів.

За його словами, бойові дії в Придністров'ї матимуть місце незалежно від того, чи погодиться Москва на висунуті умови, чи ні. "Якщо Кремль піддасться на шантаж, то "партнери"... все одно захоплять Тирасполь", — додав Гіркін.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...