Захисники Сєвєродонецька отримали команду відійти від міста, - Гайдай

Українські захисники Сєверодонецька будуть відходити з міста на нові, більш укріплені позиції. Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"ЗСУ доведеться відійти від Сєвєродонецька. Наші захисники вже отримали таку команду. рашисти майже зруйнували Сєвєродонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90 % міста, 80% житлових будинків доведеться зносити - відновленню вони не підлягають. війська рф просуваються в напрямок Лисичанська з Тошківки-Золотого. На околиці вже заходили ворожі ДРГ, атаки пройти вглиб міста були відбиті», - йдеться в повідомленні.

Із тимчасово захопленого Старобільська в бік Лисичанська зафіксовано перевезення російськими загарбниками шістьох "Точок-У".

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...