Захисники України ліквідували групу офіцерів КНДР, котрі завітали на фронт, аби помилуватися успіхами росіян, - ЗМІ

Ракетним ударом по окупованій території під Донецьком 3 жовтня було ліквідовано понад 20 загарбників, зокрема й шістьох офіцерів з Північної Кореї, які прибули на переговори з російськими "колегами". Крім того, троє північнокорейських військовослужбовців дістали поранення. Про це з посиланням на свої джерела в розвідці повідомляє українське англомовне видання Kyiv Post, передають Патріоти України.

Перед ракетним ударом росіяни демонстрували представникам КНДР підготовку особового складу до штурмових дій і захисту.

Торік Головне управління розвідки України Міноборони повідомляло про прибуття на тимчасово окуповану територію України обмеженого контингенту військовослужбовців Північної Кореї, зокрема підрозділів інженерних військ, що свідчить про активну співпрацю Росії та Північної Кореї.

Центр національного спротиву у вересні 2023 року повідомляв, що Росія планує вивезти громадян Північної Кореї на окуповані території Донецька та Луганська для проведення будівельних робіт.

Глава правлячого режиму Росії Володимир Путін після зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином у червні цього року переконав свого "колегу" відкрити "дипломатичні місії в Донецьку та Луганську".

У Центрі нацспротиву дійшли до думки, що північнокорейців запросили забезпечити постачання робочої сили в ці регіони, бо війна Кремля в Україні призвела до нестачі робочої сили по всій Росії та на окупованих територіях.

Росія має мобілізаційний резерв у 9 млн осіб, але зіткнулась з проблемами: Експерт пояснив, що не так з планами Кремля

субота, 5 жовтень 2024, 9:08

Держава-агресор Росія має мобілізаційний резерв у 9 мільйонів осіб, однак не всі вони підлягають мобілізації. Кремль стикнувся з низкою проблем, поповнюючи ряди свого окупаційного війська 20-30 тисячами окупантів щомісяця. Про це сказав директор військ...

Це буде не Донбас: Селезньов спрогнозував активізацію армії Путіна на одному з напрямків

субота, 5 жовтень 2024, 8:58

Армія РФ активізувала військові дії на Запорізькому напрямку. Ймовірно, це пов'язано з тим, що на цю ділянку було направлено додаткові сили ворога після захоплення Вугледара. Про це розповів військовий експерт Владислав Селезньов у коментарі "24 Каналу...