Захисники України захопили в полон групу окупантів - серед них осетин і нащадок "козаків" з Кубані (фото)

Захисники України, що несуть службу у складі ССО "Азов" захопили у полон нову групу російських окупантів. Цього разу п'ятірка полонених виявилася дуже різношерстною, передають Патріоти України.

Світлину з окупантами, що здалися українським воїнам,показав перший командир "Азова" Андрій Білецький. Він наголосив: навіть після масового вбивства російськими окупантами полонених українців, захисники України не катуватимуть росіян, попри всю лють на ворога.

"Нова п’ятірка полонених від ССО "Азов". Серед них: наркоман, офіцер, осетин, "потомок казаков" з Кубані та мобілізований "денер", – підписав світлину Білецький.

Він наголосив: попри усю лють до ворога після теракту 29 липня в Оленівці, де росіяни вбили щонайменше 40 військовополонених українців, знущатися над полоненими російськими окупантами українські воїни не будуть. Їх берегтимуть для обміну, щоб повернути додому своїх.

"Зверніть увагу: ці тварини живі, не побиті, не покалічені. Вони будуть добре їсти і добре спати, їх будуть лікувати українські лікарі, поки вони чекатимуть на обмін. Це кодекс честі солдата, обов’язковий для азовця, з якою б мраззю ти не мав справу – гідно поводитися з полоненим. Ми не порушуємо його навіть після масового вбивства наших братів на Оленівці. Тому що ми – "Азов", тому що ми – воїни, а не зграя собак, як наш ворог. Ну і крім цього, це фонд для обміну наших побратимів", – наголосив Білецький.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...