Захисники України завалили на Донбасі чергового "сокола Путіна"

Угруповання Об’єднаних сил за підсумками дня, що минає, повідомляє: українські військові відбили 11 атак армії РФ на Донецькому і Луганському напрямках та знищили кілька одиниць російської техніки, в тому числі літак.

«Українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 11 атак ворога. Ще на 3 локаціях тривають бої. Наші відважні воїни завдають рашистським загарбникам втрат у живій силі і техніці. За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили: 1 зенітний ракетний комплекс «Тор»; 5 танків; 6 артилерійських систем (з них 3 РСЗВ); 12 одиниць бойової броньованої техніки; 1 ворожий автомобіль. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий літак (Су-25) та 3 безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10», – йдеться в повідомленні штабу.

Водночас українські військові повідомили, що сьогодні на Донбасі війська РФ обстріляли 25 населених пунктів, зруйнували і пошкодили десятки будинків. У результаті цих обстрілів загинуло 20 мирних громадян (серед них одна дитина).

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...