Захисники України знищили командний пункт та БК окупантів - ті, що вижили, тікали на мотоциклі, кинувши поранених (відео)

Воїни Сил оборони України не дають розслабитися російським окупантам на українській землі. На одному з напрямків артилеристи Збройних сил України разом з аеророзвідниками Нацгвардії знищили склад російських боєпипасів, передають Патріоти України

Також вони завдали прицільного удару по командному пункту ворожої армії, вцілілі загарбники втікали, кинувши своїх поранених напризволяще. Відео яскравих ударів показав журналіст Юрій Бутусов.

"Артилеристи 28-ої ОМБр спільно з аеророзвідниками батальйону "Свобода" 4-ї бригади НГУ знищують командний пункт та боєкомплект російських окупантів", – написав журналіст.

На опублікованому ним відео воїни спершу завдали удару по ворожому БК. Детонація боєприпасів вийшла дуже видовищною.Також під вогнем українських захисників опинився командний пункт російських окупантів. Аеророзвідка НГУ зафіксувала, як окупанти витягують з-під цегли та уламків будівлі поранених та складають їх неподалік від вирви.

Однак "милосердя" росіян виявилося короткостроковим. "Загарбники були настільки перелякані, що втекли на краденому мотоциклі, покинувши своїх поранених", – зазначив Бутусов.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...