Захист для танка з лотків для яєць, бронежилети із картону і не тільки: У НАЗК подякували Шойгу за погіршення боєздатності армії РФ

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) надіслало подяку міністру оборони РФ Сергію Шойгу. Голова НАЗК Олександр Новіков подякував йому "за неоціненний внесок у те, що російські засоби та ресурси для нападу на Україну були розкрадені ще на етапі їх накопичення на кордоні. Копії листа також направили до Держдуми Росії, Ради Федерації та Фонду боротьби з корупцією. Про це повідомляє прес-служба НАЗК 10 березня, передають Патріоти України.

Так, серед свідчень впливу корупції на "боєздатність" військ РФ зазначені такі (разом із фото):

  • захист російських танків Т-72 і Т-80, виготовлений з картонних лотків з-під яєць;
  • бронежилети, виготовлені з картону замість броньованих пластин, одягнені на членів екіпажу захопленого російського бронеавтомобіля Барнаул-Т;
  • використання для пересування особового складу ЗІЛ-130. "Окрім очевидного комфорту, який відчувають російські військові у відкритому кузові при українських березневих морозах, швидкість пересування цього транспортного засобу, а також яскравий аквамариновий колір кузова дозволяють силам місцевої територіальної оборони ефективно проходити тренувальну підготовку з експлуатації сучасного озброєння з легких мішеней", – повідомленні відомства.

У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

четвер, 16 травень 2024, 2:35

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений. У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня п...

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.