Захист "румунськопідданого": Дубінський відповів образами журналістам після запитання про його зв'язок з Портновим та Шарієм

"Слуга народу" назвав журналістів "тупими вівцями", а саме видання – "соросятською помийкою".

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський не надто любить журналістів. Особливо коли вони ставлять йому дражливі питання. Тож у відповідь він переходить до образ. Цього разу від Дубінського дісталося журналісту видання "Новое время", повідомляють Патріоти України.

У депутата спитали, що його поєднує з Андрієм Портновим та Анатолієм Шарієм. І чи є у нього у нього спільні політичні плани з цими двома. У відповідь, яку Дубінський опублікував у своєму телеграм-каналі, він назвав журналістів "тупими вівцями", а саме видання – "соросятською помийкою".

Скандали між Дубінським та журналістами

  • Варто відзначити, що Дубінський неодноразово скандалив з журналістами. Розпочав він це мало не з самого початку своєї депутатської каденції. Тоді він "заступився" за свого соратника Максима Бужанського, який обізвав журналістку НВ. Але образив 24 канал, на якому заявили, що Зеленський мав би вибачитися за поведінку своїх депутатів.
  • Згодом він образив журналістку 24 каналу Анастасію Кримову, яка поставила незручне питання про нього Президенту Зеленському. При цьому використав ті ж визначення, якими користувався Бужанський.
  • Через інформаційний запит до Дубінського на допит викликали головреда “Слідства. Інфо” Бабінець викликали на допит через запит до “слуги народу” Дубінського редакторку незалежної розслідувальної агенції "Слідство. Інфо" Анну Бабінець. Вона відправляла Дубінському запит щодо його зв’язків із адвокатом Трампа – Рудольфом Джуліані.
  • Згодом це ж "Слідство.Інфо" опублікувало розслідування про те, що Дубінський намагався оформити румунське громадянство. У відповідь Дубінський обізвав журналістів "немитими рогулями".
  • Дубінський злив у мережу контакти головного редактора НВ Віталія Сича, редакторки програми "Схеми" Наталки Седлецької, Анни Бабінець та Дениса Бігуса після того, як були опубліковано інформацію про те, що в дисертації Андрія Портнова виявили плагіат. Ці ж контактні дані поширив і сам Портнов.
  • Поскандалив він і з програмою "Свобода слова з Савіком Шустером" на телеканалі "Україна". Дубінський заявив, що його запросили, а потім не пустили до студії. Натомість Шустер спростував обвинувачення, заявивши, що Дубінський мав вийти на звязок онлайн. А в студії його не пустили через карантинні обмеження.

Варто зазначити, що Дубінський заявив про свій намір балотуватися в мери Києва. Зробив він це на фоні стовпа, на якому було написано "х*й".

Джерело: НВ

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...