"Захист заср*нця": У Росії відреагували на звинувачення у крадіжці унітазів та розеток з українських кораблів

Російський адмірал заявив, нібито українські судна просто пошкодили під час затримання.

Колишній начальник Головного штабу ВМФ Росії адмірал Віктор Кравченко заявив, що вважає, що версію командування ВМС України про навмисне псування Москвою повернутих Києву кораблів безпідставною. Про це він розповів в середу, 20 листопада, в бесіді з агентством «Інтерфакс», передають Патріоти України.

«Я не думаю, що хтось знімав якісь плафони і все інше. При затриманні, коли велася стрілянина по цим кораблям, щось могли пошкодити», - зазначив Кравченко.

За його словами, кораблі рік стояли без руху і обслуговування, що також пояснює деякі пошкодження. При цьому адмірал зазначив, що українська сторона при будівництві цих катерів нібито відійшла від тактико-технічного завдання, в зв'язку з чим вони «не були повністю броньовані».

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...