"Захистити людей з іншої сторони": У Росії заговорили про офіційні поставки зброї в "ЛДНР"

У Держдумі РФ заявили, що матимуть право поставляти зброю "республікам", якщо США почнуть виділяти Україні військову допомогу.

Леонід Калашников. Фото: ТАСС.

Якщо в США ухвалять запропонований закон про виділення $300 мільйонів на рік на військову допомогу Україні, це може змусити Російську Федерацію задуматися про постачання зброї "Л/ДНР" на Донбас. Про це заявив голова комітету нелегітимної Держдуми РФ в справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Калашников. Його слова цитує російський "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Я вважаю, що виділення в США 300 млн доларів на військову допомогу Україні, навпаки, нам відкриває двері для того, щоб допомагати людям, у яких вони хочуть із цієї зброї стріляти – "ДНР" і "ЛНР", – висловився він.

На його переконання, в таких умовах РФ теж "має право поставляти зброю цим республікам офіційно". Зокрема, російський депутат вважає, що, якщо одній зі сторін конфлікту третя країна поставлятиме летальну зброю, РФ нічого не залишиться, крім як "захистити людей з іншої сторони". "Можливо, не військами, а хоча б поставками зброї. І закрити цю тему – не соромитися поставляти зброю "Л/ДНР", – ще раз підкреслив Калашников.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...