Закінчаться "48 діб важкої ночі": Мольфарка назвала дату закінчення війни в Україні

У війні, яку розв'язала Росія, обов'язково переможе Україна. Про це заявила українська мольфарка Олена Стеценко у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

За її словами, ще якийсь час ситуація в Україні буде напруженою, але до кінця весни буде поступово налагоджуватися. «Якщо дивитися на календарі і рахувати з 24 лютого, то ці 48 діб важкої ночі закінчаться 13-14 квітня. Тобто напади орди будуть до середини квітня, а потім ми погонимо їх до їх кордонів ще 45 діб. Отже, чекаємо повного закінчення військових дій 30-31 травня», – сказала Стеценко.

До слова, місяць тому карпатські мольфари пророкують президенту сусідньої держави крах Росії, особисті неприємності і навіть смерть у випадку нападу на Україну. Про перемогу Росії у цій війні навіть не йдеться, впевнені гірські віщуни.

Джерело: Телеграф

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...