Закінчить, як Каддафі: Путіна можуть вбити "хижаки" з його зрадницького найближчого оточення

Російський диктатор нині сприймається найближчим оточенням як "слабкий", і вони можуть швидко обернутися проти нього. Про це пише The Sun з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Російський терорист Ігор Гіркін, який був центральним в анексії Путіним Криму та створенні маріонеткової "ДНР" вісім років тому, говорив раніше, що військовий та силовий блок зараз втрачають лояльність до Путіна через приголомшливі провали в невдало проведеній "спеціальній військовій операції".

"(Повинна) відбутися зміна принаймні частини команди, яка не тільки злодії... і мерзотники... але й повністю провалилася у всьому, що їм було доручено. Розвідка зазнала невдачі… як політична, так і військова", – сказав Гіркін.

І він попередив, що в гіршому випадку Путін закінчить так, як Каддафі, якого скинули, а потім жорстоко вбили. Він застеріг, що РФ "перетвориться на Лівію, де всі воюють проти всіх". Він сказав, що "найкращий сценарій" для Путіна полягає в тому, щоб він, як югославський диктатор Слободан Мілошевич, помер перед міжнародним трибуналом у Гаазі.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...