Закликає вбивати українців та змушує дітей співати Z-пісні: Дитсадок у Кемерово став... рупором воєнної пропаганди

Дитячий садок "Малюк" у Кемеровській області, селищі Турат, активно висвітлює війну в Україні, публікуючи посади на підтримку армії РФ. Ставши рупором пропаганд Кремля, установа за участю маленьких росіян закликає "вбивати ворогів" та змушує дітей співати Z-пісні. Кожен пост про спецоперацію в блозі "Малюка" супроводжувався зображенням з військовими ЗС РФ, написами на підтримку російської армії, символами V та Z та численними хешегоми. Відповідні кадри опублікував Telegram-каналі ASTRA, передають Патріоти України.

Зазначається, що такі пости з'являються щодня. "Україна щодня втрачає до 1000 солдатів на полі бою. Дякую за це нашим відважним військовим!", "Російські військові виробили правильну тактику, яка приносить свої плоди!", "У Європі зростає кількість людей, рівень життя, яких наближається до межі бідності. Незабаром усі зрозуміють справедливість спецоперації в Україні, стануть на бік Росії та почнуть підтримувати нашу армію", – деякі із заголовків публікацій.

А пост, в якому дитсадок каже "дякую" російським солдатам за вбивство українців, став і зовсім централізованим розсиланням – його публікували безліч кемерівських дитсадків. Це вказує на те, що публікація такої пропаганди навряд чи була особистою ініціативою завідувачки Світлани Ніконової. Ймовірно, розсилання таких постів було централізованим.

Хоча сама жінка пояснила "патріотичні" публікації тим, що у садочку "усі підтримують політику нашого керівництва". "Як ось робить наш уряд – все це правильно. У нас немає нелояльних", – зазначила вона та наголосила, що батьки дітей теж не проти "спецоперації".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...