"Закликав до відторгнення від РФ половини "ДНР": Гіркін накинувся на Пригожина через заклик завершити війну

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін не забарився з реакцією на раптовий заклик ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина завершити війну в Україні. Очевидно, Гіркіна обурила така "антивоєнна" пропозиція Пригожина, особливо на тлі новин про те, що на самого терориста написали "донос" через його критику "СВО", зазначають Патріоти України.

Гіркін натякнув, що "донос" треба писати не на нього, а на "кухаря Путіна", який закликає взагалі завершити бойові дії. "Я правильно зрозумів, що чорний клоун прямо закликав до відторгнення від РФ половини "Донецької Народної Республіки", "столиці" та третини території Запорізької області, зданого під час "непростого рішення" Херсона? Цікаво – чи напише на нього хтось заяву до прокуратури? Питання риторичне… "Цей заклик - чий треба заклик", - написав обурений Гіркін.

"Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська": Начальник патрульної поліції міста розповів про ситуацію (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:05

У спробах зайти в місто російські окупанти продовжують знищувати Вовчанськ – зберігається напружена ситуація, противник займає позиції на вулицях. Правоохоронці перебувають у Вовчанську та допомагають евакуйовувати населення. Про це повідомив начальник...

Загроза нового наступу на Сумщині: У ЗСУ розповіли, що відбувається

середа, 15 травень 2024, 11:30

У російському місті Суджа наразі не бачать повноцінного масштабного угруповання РФ, однак в певний момент окупанти можуть зібрати розосереджені сили та техніку для активізації дій на кордоні. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-такти...