Закликав компанії готуватися до нафтового ембарго: Путін раптово визнав вплив санкцій

Президент Російської Федерації Володимир Путін визнав негативнй вплив санкцій на економіку. Він закликав російські компанії вже готуватися до нафтового ембарго. Про це повідомляється на офіційному сайті глави Кремля, передають Патріоти України.

"Я бачу, деякі колеги вже так дещо поверхово починають ставитися до заходів, які ми повинні приймати щодо усунення можливих загроз. Мовляв, наплювати на них, на ці санкції, пішли вони подалі, все вже в минулому, ми з усім впоралися і відчуваємо себе впевнено. Так, ми і повинні відчувати себе впевнено, але ризики ми повинні бачити", - заявив Путін.

При цьому він вказав, що обсяги виробництва нафти ростуть і з початку року рівень видобутку перевищив показник попереднього року на 3,5%. У зв'язку з цим Росія буде нарощувати інфраструктуру для експорту газу і нафти на південь і Схід.

Крім того, Путін визнав, що видобуток газу в січні-травні скоротився на 2%, але ситуація в російському паливно-енергетичному комплексі залишається стабільною.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...