Закликав захопити Одесу, Харків та Миколаїв: Поліція затримали 56-річного одесита

Правоохоронці затримали одесита, який підтримував повномасштабну війну росії проти України. 56-річний чоловік закликав росіян захопити Одесу, Харків та Миколаїв. Проросійськи налаштованого чоловіка викрили співробітники Одеського районного управління поліції, інформують Патріоти України.

У помешканні чоловіка провели обшуки та вилучили мобільні телефони й комп'ютерну техніку. Виявилося, що затриманий чоловік публічно вихваляв владу росії та закликав захопити українські міста Одесу, Харків і Миколаїв. Відповідні публікації одесит поширював на своїй сторінці у забороненій соціальній мережі "ВКонтакте".

"Правоохоронці провели ряд експертиз та встановили, що розміщений фігурантом контент є таким, що підтримує та виправдовує збройну агресію рф проти України", – йдеться у повідомленні.

Чоловіку оголосили підозру в колабораційній діяльності.

На Одещині викрили медика, який здавав місця дислокації ЗСУ

Попри 6 місяць повномасштабної війни в Україні продовжують викривати колаборантів. Зокрема, правоохоронці затримали медика, який допомагав російським окупантам.

Він передавав ворожим спецслужбам місця дислокації ЗСУ на півдні Одещини. Через його діяльність росіяни здійснювали прицільні й масовані обстріли Одеської області.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...