Закликав застосувати ядерну зброю проти України: В аеропорту США українка провчила російського школяра

Голова правління Всеукраїнської громадської організації "ОПОРА" Ольга Айвазовська поділилася з підписниками неприємним інцидентом, учасником якого вона стала в одному з аеропортів США. Підліток із РФ сказав їй, що для закінчення війни Росія має використати ядерну зброю проти України. Батьки дитини, вочевидь, з такою думкою солідарні, оскільки під час монологу свого сина мовчки стояли та ствердно кивали головою. Про це Айвазовська розповіла на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Хлопчик жорстоко заявив, що після натискання на червону кнопку всі помруть, однак це поставить крапку в російсько-українській війні. Громадська діячка з України, почувши такі слова від дитини, не витримала і вирішила провчити його та батьків. Вона переклала слова хлопчика всім присутнім англійською, після чого російська сім'я була змушена тікати від приголомшеного натовпу.

Наприкінці Айвазовська нагадала, що звинувачувати одного лише Путіна у вбивчій та кривавій війні в Україні неправильно, оскільки більшість росіян підтримують свого лідера, заохочуючи його жорстокі дії та рішення. "Щойно в аеропорту поскандалила з росіянами. Хлопець років 14-15 досить інтелігентний на вигляд і його батьки – такі типові інженери. Цей молодий кадр сказав, що потрібно використовувати ядерну зброю проти нас, щоб нарешті все закінчилося. Вмирають всі: і хороші, і погані, але це нарешті закінчиться... Його батьки, яким десь під 50, зовсім не заперечували, а з розумінням хитали головами. Довелося всьому автобусу перекласти, що він сказав. Після цього вони кулею вискочили та побігли далі. Це давно не путінська війна", – поділилася Айвазовська.

Українці у коментарях поділилися власними історіями про те, як зіштовхнулися із громадянами Росії закордоном. "Вчора на дитячому майданчику, Німеччина: мама-росіянка демонстративно голосно пояснює десь 4-річному синові: "бо українська мова агресивна". Присутність "русського міра" в Німеччині зашкалює. З цим треба щось робити", – залишила одна з підписниць.

Також коментатори писали: "Яка мерзота!", "Росіяни повністю відповідальні за те, що робить їхня країна", "Їх потрібно всіх вивезти додому в РФ і закрити залізною завісою назавжди. І цим врятувати весь світ".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...