Законна дружина такого не стерпіла. На прощання з Антоном Поляковим прийшла його коханка, виник скандал (фото)

Попрощатися з депутатом Антоном Поляковим, який помер у Києві 8 жовтня при загадкових обставинах, прийшла його колишня співмешканка нардеп Ганна Скороход. Про це пише PavovskyNews, зазначають Патріоти України.

На церемонії у Чернігівській філармонії була присутня і вдова Полякова Галина, яка при вигляді Скороход задавалася питанням, як та посміла прийти. Після цих слів вдова вийшла на вулицю. До того ж, мати Антона Полякова прибрала квіти з труни, які поклала Ганна Скороход.

Антон Поляков і Анна Скороход останнім часом проживали разом, повідомляв у партійних чатах глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "Фокус". Однак, за його словами, Скороход від нього пішла. Депутат важко переживав розрив.

Дізнавшись про смерть Антона Полякова, нардеп Ганна Скороход була у шоковому стані. "Кричала, що вагітна, і втратила свідомість, намагаючись додзвонитися вже померлому Полякову", - додали джерела у президентській фракції.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...