Закріпитися росіянам поки що не вдалося: Експерт висловився про ситуацію біля Часового Яру

Військовий оглядач Денис Попович прокоментував інформацію про те, що росіянам вдалося перейти канал Сіверський Донець - Донбас біля Часового Яру. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На неофіційному рівні є інформація, що росіянам вдалося перейти канал Сіверський Донець - Донбас біля Часового Яру, але офіційно ця інформація не підтверджувалася. Станом на вчора відомо, що закріпитися росіянам поки що не вдалося, тому робота ведеться", - зауважив Попович.

За словами військового оглядача, якщо окупантам вдасться закріпитися, то ворог зможе розвивати наступ з півночі Часового Яру. "Росіяни намагаються охопити місто з півдня й півночі та одночасно атакувати його в лоб з мікрорайону Канал. Будемо сподіватися, що росіян вдасться вибити. Місце, де канал Сіверський Донець проходив під землею, було вразливим. Бачимо, що ворогу вдалося цим скористатися", - додав Попович.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...