Закрутять гайки: Кремль вже готується до протестів через оголошення нової хвилі мобілізації, - ГУР

Вулиці Москви посилюють патрулями, кожна група яких складається з 3-5 "добровольців" задля недопущення протестів через оголошення нової хвилі мобілізації. Як повідомляє ГУР, під прицілом цієї хвилі мобілізації опинилися столичні військкомати, передають Патріоти України.

Зокрема, на підприємства столиці РФ прибувають групи співробітників військкоматів для проведення агітаційних заходів серед працівників. За даними розвідки, заходи супроводжують моральним тиском, залякуванням людей.

Найбільший інтерес воєнкомів викликають чоловіки віком 40-55 років, які відслужили строкову службу в армії та мають певні військові спеціальності, зауважують у ГУР.

Паралельно у Москві посилюють агітацію серед іноземців. Чоловікам призовного віку, які звертаються за громадянством РФ, пропонують підписати контракт з ЗС РФ. Власників комерційних підприємств та приватних підприємців змушують робити "добровільні" пожертви на користь збройних сил РФ (подекуди розміри таких поборів сягають кількох мільйонів рублів).

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....