Закрутити гайки: У Держдумі хочуть смертної кари для росіян, які критикують владу з-за кордону

Депутат Держдуми РФ Андрій Колесник запропонував запровадити смертну кару для росіян, які виїхали з Росії за кордон та критикують звідти свою країну і владу. Таких людей він назвав зрадниками. Про це Колесник сказав виданню "Подмосковье сегодня". Він зазначив, що такі люди займаються інформаційною війною, а слова іноді можуть бути "більш серйозними за зброю", передають Патріоти України.

"За зраду цю виняткову міру покарання можна використати", – заявив Колесник. Депутат пояснив, що в законодавстві РФ є пункт про смертну кару, але на неї запроваджено мораторій. Скасувати його може лише суд, а не Держдума. Водночас, за його словами, багато депутатів мають схожу позицію щодо покарання "зрадників батьківщини".

"Звичайно, це не про тих, хто просто виїхав із країни, втік. Малодушність і боягузтво кримінально не караються, бог їм суддя та совість. Зрадниками є ті, хто поїхав і при цьому веде інформаційну війну проти Росії", – написав політик у своєму Telegram-каналі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...