"Закрийте рот і давайте оцінку своїм гіперлупам": Верещук і Омелян влаштували перепалку в прямому ефірі (відео)

Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук і колишній глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян на підвищених тонах посперечалися в прямому ефірі. Перепалка почалася, коли нардепка звинуватила Омеляна: мовляв, коли він був міністром, "Укравтодор" став корупційною структурою, передають Патріоти України.

Після цього колишній глава Мінінфраструктури сказав, що "абсолютно не дивується", адже "здібності Верещук усім відомі". Скандал відбувся під час ток-шоу "Народ проти" на телеканалі "Україна 24" ввечері в четвер, 17 червня (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

У відповідь на репліку опонента "слуга народу" відповіла, що той переходить на особистості. "Ви мене сюди прийшли оцінювати, давати оцінку моїм здібностям?" – запитала вона, порадивши чоловікові говорити краще "про себе та свої здібності".

Омелян почав виправдовуватися, заговоривши про нібито корупцію під час програми президента "Велике будівництво". Він стверджує, що 2020 року там "було вкрадено близько 40 млрд гривень". "Оцінюйте гіперлуп, який ви "побудували", і себе як міністра", – парирувала Верещук.

Ексміністр спробував відповісти, але Верещук продовжила: "Ви будете оцінювати свою дружину або ще когось, якщо ви хочете давати оцінку моїм здібностям. Закрийте рот, до мене не звертайтеся, давайте оцінку собі і своїм гіперлупам". Омелян після цього згадав про нашумілу рекламу "слуги", яку вона записала перед виборами мера Києва. "Прийде осінь – готуйте парасольку", – сказав він.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...