"Залізний купол" у дії: Ізраїль перехопив ракети ХАМАС і завдав нищівного удару у відповідь

Система ПРО Ізраїлю "Залізний купол" в суботу ввечері перехопила в районі міста Сдерот дві ракети, запущені із сектора Гази бойовиками руху ХАМАС. У відповідь ізраїльська армія атакувала сектор з боєприпасами бойовиків. Про це повідомила пресслужба армії оборони Ізраїлю, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що у відповідь на обстріл ізраїльська авіація атакувала сили ХАМАС в секторі Гази, включаючи й обстріл складів, де зберігаються боєприпаси для ракет.

Місцеві ЗМІ зазначають, що пуск ракет пов'язаний з тим, що ВПС Ізраїлю завдали ударів по цілях ХАМАС у секторі Газа у відповідь на запуск на територію Ізраїлю повітряних балонів з вибуховими та запальними речовинами. Палестинці також влаштовували заворушення біля прикордонного паркану безпеки, кидаючи в нього вибухові пристрої та спалюючи автопокришки.

За повідомленнями палестинських ЗМІ, під час заворушень не менше п'яти осіб отримали поранення.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...