Залужний домовився з американськими та британськими партнерами зосередитись на поставках дронів Силам оборони України

Вище військове керівництво України на зустрічі з американськими та британськими партнерами домовилося зосередити увагу на забезпеченні української армії дронами.

"Вкрай важливе питання - це дрони. Протидія ворожим безпілотникам та нарощування власних спроможностей. Домовилися з партнерами зосередити роботу в цьому напрямі", - написав заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у Telegram.

Генерал уточнив, що зустріч з партнерами у розширеному форматі відбулася у вівторок 15 серпня.

Залужний розповів партнерам про обстановку на фронті, про перебіг наступальних та оборонних операцій. Також ознайомив із планами ЗСУ на найближчий час та у більш віддаленій перспективі. Обговорили можливі дії противника.

Пряма мова: "Окремо зупинилися на потребах військових підрозділів: боєприпаси, озброєння, засоби ППО, РЕБ, пристрої для дистанційного розмінування - це те, що необхідно. Також обговорили можливості посилення захисту об'єктів критичної інфраструктури від ворожих повітряних атак".

У переговорах з української сторони брали участь начальник Генштабу Шаптала, заступник Залужного Забродський, командувач ВМС Неїжпапа, перший заступник міністра оборони Павлюк та начальник ГУР Буданов.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...