"Залужний мутить двіж": Українські військові запалили під пісню про Головкокомандувача ЗСУ (відео)

Українські військові "запалили" під новий трек про оловнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Пісня набирає все більшої популярності у мережі, передають Патріоти України.

Бійці Збройних Сил показали, як танцюють під час "відпрацювання" по окупантам. Вони підкреслили свою повагу до генерала та його стратегічних рішень. Запис з‘явився на Telegram-каналі 72 окремої мотострілецької бригади ім.Чорних Запорожців.

"Не знаємо, ще в якій країні була б така повага та відношення до Головнокомандувача своєї Армії! Тим більше щоб про нього створювали сучасні треки і запалювали під них. В мордорі до такого не додумаються - там і досі дєдавщіна, гурт любе і відсутність уяви та професіоналізму", – підписали відео наші захисники.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...