Залужний у Польщі вперше зустрівся з генералом Міллі

У вівторок, 17 січня 2023 року, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вперше зустрівся зі своїм американським колегою, головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Зустріч відбулася в Польщі, інформують Патріоти України.

Як повідомив Залужний на своїй сторінці у Facebook, він окреслив американському колезі нагальні потреби ЗСУ, задоволення яких прискорить перемогу у війні з Росією.

"Подякував генералу Міллі за непохитну підтримку і допомогу, надану Сполученими Штатами та союзниками Україні. Окреслив нагальні потреби Збройних сил України, задоволення яких прискорить нашу перемогу", – заявив головнокомандувач ЗСУ.

Міллі відвідав українських бійців, які тренуються з військами США

Міллі вперше відвідав полігон Графенвер у Німеччині після того, як Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Туди скерували український батальйон із понад 600 солдатів. Вони протягом 6 тижнів разом з військовими США навчатимуться, як розмістити танки, артилерію та іншу зброю, аби максимізувати їхній ефект перед очікуваним контрнаступом.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...