"Залишаються ті, хто з нами": Зеленський відреагував на чартерні рейси бізнесменів та політиків, які тікають з України

Президент Зеленський відреагував на поспішний від'їзд з України частини політиків, дипломатів та бізнесменів на тлі чуток про можливе вторгнення російської армії. За словами глави держави, ні він, ні його родина не покидали Україну, передають Патріоти України.

«Моя сім'я завжди зі мною і з Україною. Це принципово для України і суспільства — бути тут», — сказав Зеленський на брифінгу, висловивши переконання в тому, що хоч держава впливати на бізнес не може, «свій вирок собі вони (бізнесмени і політики. — Авт.) винесли».

Крім того, президент вважає дивним рішення щодо переїзду іноземних посольств на Захід України. За його словами, «немає „України західної“, є Україна». «Це дуже дивно, але це їхній вибір… Я думаю, що залишаються ті, хто з нами», — сказав він.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...