Залишилася лише "масляна пляма": Окупанти підтвердили в телефонній розмові знищення десантного корабля "Цезарь Куніков"

Російські окупанти підтвердили в телефонній розмові знищення десантного корабля “Цезарь Куніков”. Вони кажуть, що після влучення в судно від нього залишилася лише "масляна пляма". Про це свідчить перехоплення, яке оприлюднили в ГУР України, передають Патріоти України.

За словами окупантів, після влучення в десантний корабель, здетонував боєкомплект і "Цезар" швидко пішов до дна

“Перехоплені радіопереговори росіян з місця знищення великого десантного корабля “цезарь куніков” свідчать, що від ворожого судна після атаки спецпризначенців ГУР МО України залишилось лише “маслянистое пятно”. Візуальний огляд місця затоплення корабля здійснюють гелікоптери Ка-52 та Мі-8 держави-агресора. Ретранслятором інформації виступає військово-транспортний літак Ан-26 вкс рф”, - розповіли в українській розвідці.

В ГУР також додали, що великий десантний корабель “Цезарь Куников” упродовж десяти днів перебував на стоянці біля спеціалізованої причальної стінки - так званого “сліпа” - з якої окупанти здійснюють завантаження кораблів військовим озброєнням та технікою. За попередньою візуальною оцінкою осадки корабля — під час затоплення він був завантажений.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...