"Залишилось уже недовго": Депутат Держдуми РФ Бородай заговорив про швидке закінчення війни в Україні

Депутат Держдуми Росії Олександр Бородай заговорив про закінчення війни в Україні. Він вважає, що запланований Україною контрнаступ - "практично остання для неї можливість щось відіграти", оскільки у Сил оборони нібито "закінчується людський ресурс", передають Патріоти України.

Про це російський депутат заявив в ефірі росТБ. Представник Держдуми ворога також видав, що всередині українського суспільства наростає опір мобілізації, а населення "вкрай втомилося".

"На мій погляд, залишилося вже не дуже багато, і події, можливо, найближчих півтора-двох місяців будуть визначальними", – заявив Бородай.

"Тому все в нас буде нормально. Нам важливо зараз лише вибити навіть не стільки бронетехніку, не на ній головний акцент, скільки знищити живу силу противника, у великій кількості, от і все", – констатував представник Держдуми держави-терориста. Нагадаємо, що Бородай був ватажком "ДНР" до того, як передав правління Олександру Захарченку.

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...