Залишилося кілька тижнів на підготовку: Росія майже готова напасти на Україну, - New York Times

Російська влада поки що не готова вторгнутися на територію України, але вже перебуває на останньому етапі планування військової операції. Про це повідомляє The New York Times із посиланням на джерела в українських ЗС, передають Патріоти України.

На думку експертів, Москва може підготуватися до «вторгнення» протягом кількох тижнів. На даний момент поряд з кордонами України вже достатньо військових, але поки що не збудовано всю інфраструктуру, наприклад лінії постачання. Також продовжуються розгортання госпіталів та систем зв'язку, перекидання авіації та військових, стверджують джерела.

Газета вказує, що за останні два тижні до Криму було перекинуто близько 10 тис. російських військових, а частину підрозділів на півострові привели до підвищеної боєздатності. Крім того, до Криму направили підрозділ Росгвардії — за версією Києва, його можуть застосувати «для контролю за захопленою територією».

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: