Залишилися удобрювати українську землю: ЗСУ знищили десятки окупантів та захопили "жирний" трофей (відео)

Захисники України продовжують боротьбу з російською агресією. Вони знищують окупантів разом з військовою технікою в небі та на землі, передають Патріоти України.

Так, воїни добровольчого батальйону "ОДЧ Карпатська Січ" показали результати нового удару по ворогові. Частину підрозділу загарбників було знищено, ще частина втекла, кинувши техніку та амуніцію.

На відео українських захисників можна побачити кинуту техніку ворога. Зокрема, у списку трофеїв наших воїнів опинилися російські КамАЗ, два танки Т-80БВ, БТР-82А та знищений "Урал".49-й окремий піхотний батальйон Сухопутних військ Збройних сил України.

"Карпатська Січ" – український добровольчий підрозділ, який вступив до лав Збройних сил України 2022 року.Підрозділ було створено 2014 року як окрему добровольчу чоту, названу на честь організації народної оборони "Карпатська Січ".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...