"Залишити ворога голодним і холодним": У Сухопутних військах розповіли, що готують бійці ЗСУ для окупантів на зиму

Взимку Сили оборони України намагатимуться перебити логістичні шляхи російських окупантів. Про це заявив речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону у неділю, 19 листопада, передають Патріоти України.

«Наше основне завдання, щоб все, що відбувається зараз, допомагало українським Збройним силам і, навпаки, приносило шкоду російським окупантам», — зауважив він.

Фітьо наголосив, що ЗСУ намагатимуться «перебити» логістичні шляхи росіян, щоб унеможливити здійснення поставок зброї, запасів їжі та інших необхідних речей. «Щоб вони були голодні, холодні та бажання воювати у них не було», — підкреслив речник.

Крім того, за його словами, ворогу варто очікувати «сюрпризів з неба». Раніше Фітьо зазначав, що погода в Україні може вплинути на хід бойових дій, оскільки дощі ускладнять пересування техніки, а також застосування авіації та ударних дронів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...