Залишився тільки каркас: Азербайджанці показали, чим обернулася зустріч ЗРК "Оса" з турецьким ударним дроном (фото)

Під час карабаського загострення ЗС Вірменії втратили величезну кількість озброєння.

В Інтернет потрапили нові фото, зняті під час загострення в Нагірному Карабасі в кінці 2020 року. Там відзняли результати роботи турецьких ударних дронів, які використовував Азербайджан при звільненні території. На фото показали розбитий зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) "Оса", передають Патріоти України.

Відомо, що радянський ЗРК був знищений ударом турецького дрона. Це був або Bayraktar TB2, або IAI Harop. Ці БПЛА війська Азербайджану активно використовували для придушення вогневих точок Вірменії в Карабасі. Удар залишив від "Оси" тільки металевий каркас. Відновити установку не представляється можливим.

Важливо зазначити, що під час карабаського загострення ЗС Вірменії втратили величезну кількість озброєння. За офіційними даними Азербайджану, їм вдалося розбити 12 ракетних комплексів "Оса". Додамо також, що загострення закінчилося повною поразкою Вірменії. Вона позбулася значної частини Нагорного Карабаху і була змушена підписати угоду-капітуляцію.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...