"Зализуємо рани і в стрій": "Пташка" з "Азовсталі" вперше розповіла про свій стан після звільнення з російського полону (фото)

Катерина "Пташка" Поліщук, яку вдалося визволити з російського полону, вперше розповіла про свій стан та плани на майбутнє. Медик з "Азовсталі" перебувала у неволі з травня. На своїй сторінці в Instagram "Пташка" опублікувала нове фото та звернулася до підписників, передають Патріоти України.

Поліщук зазначила, що не припинить посміхатися. Вона подякувала усім, хто боровся за її свободу та додала, що "зализує рани" та готується знову працювати. "Дякую всім і кожному за теплі слова привітань та підтримки. Дякую за боротьбу за мою свободу. Зализуємо рани й в стрій. Якщо перестану посміхатися — я вмерла. А я жива. Я в Україні. Ми зробили це разом. Але це лише початок!" — написала "Пташка".


Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...