Заманюють на "м'ясо": На окупованій Луганщині старшокласникам пропонують гроші й соцпакет за контракт з армією РФ

На окупованій Луганщині старшокласникам пропонують підписувати контракт з російською армією. За це їм обіцяють гроші та соціальний пакет, повідомили у Луганській обласній державній адміністрації, передають Патріоти України.

За даними ОДА, такі пропозиції школярі Старобільщини отримують від вчителів.

Місцеві старшокласники за рік-два підпадуть під призов, однак педагоги наполягають саме на контракті. Цю форму військової служби вони називають "фінансово вигідною".

"Наполягають отримати кошти та йти безпосередньо на фронт, де росіянам потрібна значна кількість піхоти", – кажуть в ОДА.

Також повідомляють про нові методи для виявлення чоловіків призовного віку на Луганщині. Зокрема, через відкриття осередків "Батьки Росії".

До цієї "організації" доєднуються через телеграм-бот, вказавши особисті дані, зокрема і про дітей. Далі цю інформацію передають до військкоматів, кажуть в ОДА.

Такі територіальні відділення вже розпочали роботу в Кадіївці та Станиці Луганській. На черзі – Сіверськодонецьк.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...